• Magnetic Shuttering System
  • Magnetic Filtering System
  • Magnetic Tools
  • Quality Guarantee

    Jaminan Kualitas

    GARANSI 1 TAHUN (Henteu artifisial & Rusak Normal)
  • Full Magnetic Products

    Produk Magnét Pinuh

    Meuli Hiji-Stop pikeun 2000+ Jenis Item Magnét Permanén Pilihan
  • Price & Lead Time

    Harga & kalungguhan Time

    Pasokan Asal pikeun Ngahemat Biaya & 3 Dinten Waktu Pangiriman pikeun Barang Standar
  • samples

TENTANG KAMI

Meiko Magnetics mangrupakeun panyadia solusi magnét dumasar Cina, specializing di sagala rupa aplikasi nyekel magnét, karét coated magnét, filter magnét ogé shuttering magnét pikeun industri konstruksi prefabricated.Kalayan fasilitas urang sorangan di Anhui Cina, tim insinyur terampil fokus kana ngarancang jeung manufaktur sistem magnét éfisién jeung reliably.

Meiko Magnetics sok tetep émut yén "inovasi, kualitas sareng syarat palanggan mangrupikeun pondasi perusahaan".Kami ngarepkeun kaahlian kami dina rakitan magnét tiasa mampuh ideu anu langkung saé.

 

DIAJAR DEUI

Produk Diulas